Stocuri

Datorită multiplelor canale prin care sunt distribuite produsele noastre, stocurile au o volatilitate foarte mare, și deși administratorul platformei www.Grib.ro depune eforturi susținute și permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor afișate pe site, admitem că uneori pot exista inadvertențe în ceea ce privește specificațiile tehnice, disponibilitatea fizică a produselor sau prețul acestora, date care pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot fi viciate de erori de operare/erori umane.

Din aceste considerente, plasarea unei solicitări prin intermediul platformei web www.Grib.ro NU înseamnă că se poate onora și NU reprezintă implicit confirmarea comenzii și încheierea contractului de vânzare-cumpărare la distanță.

Ulterior plasării solicitării online, un operator va verifica disponibilitatea fizică a produselor dorite și va verifica/reconfirma telefonic cu dumneavoastră dacă sunt furnizate toate datele necesare (nume, adresă livrare, marime/culoare produs, alte detalii) precum și corectitudinea acestora.

Încheierea contractului de vânzare-cumpărare la distanță și onorarea solicitării se validează numai în monentul în care operatorul de vânzări va confirma solicitantului, telefonic, prin SMS, WhatsApp sau prin email disponibilitatea fizică în stoc a produsului, detaliile de expediere precum și condițiile financiare (corectitudinea prețului afișat).

În cazul în care din cauza unor erori materiale prețurile sau detaliile produselor au fost greșit afișate, administratorul platformei își rezervă dreptul de a anula solicitarea, singura obligație care îi revine fiind aceea de a informa în cel mai scurt timp solicitantul.

De asemenea facem și precizarea că fotografiile sunt ale unor produse reale, totuși, ele își păstrează un caracter pur informativ, nu creează nici o obligație contractuală și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele de bază.

Administratorul platformei Grib.ro poate modifica și aduce îmbunătățiri prezentelor prevederi ori de câte ori consideră necesar și fără o notificare prealabilă.