Plată și Livrare

Modalități de plată

 

plata cash I. Cash la livrare
Cea mare parte a clienților magazinului online de biciclte grib.ro sunt persoane fizice și preferă plata ramburs deoarece nu necesită confirmarea plății și astfel timpul de expediere a coletului se micșorează cu până la 24 ore. Contraloarea produsului va fi achitată direct curierului în momentul în care acesta efectuează livrarea.
  II. Depunere numerar
Banii pot fi depuși în contul nostru bancar la ghișeul oricărei bănci care funcționează pe teritoriul României.
plata prin op III. Transfer bancar (OP)
Prin Ordin de Plata achită în general firmele dar și persoanele fizice care comandă produse cu o valoare mai mare de 4.999 lei. Transferul bancar se va efectua conform detaliilor primite automat pe email în urma înregistrării solicitării în platforma noastră online iar livrarea produsului fiind efectuată numai după confirmarea încasării.

 

plata prin card online

IV. Card online
Tranzacțiile se efectuează în condiții de maximă siguranță prin procesatorul de plăți EuPlatesc.

 

 

Livrarea produselor

plata prin card online

Ridicare personală din depozitul Grib.ro (doar cu confirmare prealabilă).

Dacă sunteți din București sau împrejurimi aveți posibilitatea de a ridica personal produsul de la showroom-ul nostru.

plata prin card online Livrare prin curier

Pentru localitățile care se regăsesc în aria de acoperire a curierului, indiferent de valoarea comenzii, costul de transport este de 45 lei pentru orice bicicletă de copii / 50 lei pentru orice bicicletă de adulți non-electrică / 65 lei pentru orice bicicletă electrică / 160 lei pentru orice tricicletă non-electrică / 200 lei pentru orice tricicletă electrică.

Dacă localitatea de destinație se află în afara ariei de acoperire a firmei de curierat se adaugă o taxă suplimentară de 85 lei pentru orice bicicletă non-electrică / 150 lei pentru orice bicicletă electrică / 220 lei pentru orice tricicletă non-electrică / 250 lei pentru orice tricicletă electrică. 

Produsele sunt predate curierului în maxin 24 ore de la preluarea solicitării (de regulă în aceeași zi în cursul săptămânii/exceptând sărbătorile legale, în funcție de ora la care este înregistrată solicitarea) urmând să ajungă la dumneavoastră în 24-48 ore în funcție de localitatea de destinație și disponibilitatea curierului din acea zonă.

Livrarea se va efectua la adresa specificată de dumneavoastră în momentul plasării solicitării prin intermediul firmei de curierat rapid FAN Courier, programul în care coletele se livreaza fiind de Luni până Vineri în intervalul orar 9-18 iar Sâmbăta în intervalul orar 9-14.

Toate produsele expediate sunt absolut noi, sigilate și vor fi expediate în ambalajul original al producătorului fiind însoțite de factura fiscală și certificatul de garanție.

La cerere produsele pot beneficia de opțiunea “deschidere colet la livrare”.

ATENȚIE ! Opțiunea “deschidere colet la livrare” vă oferă doar posibilitatea de a verifica vizual produsul, nu vă oferă și posibilitatea de a verifica tehnic / testa / proba produsul. 

Grib.ro nu își poate asuma întârzierile apărute din vina unor probleme cauzate de factori independenți, dar în măsura posibilității se angajează să ofere tot suportul necesar pentru rezolvarea situației apărute.