Despre noi

Despre Leader Fox România și Arezzo România

Grib.ro este o firmă cu capital 100% românesc, a fost inființată în anul 2015, an în care a devenit reprezentant în România al brandului de biciclete Leader Fox iar în anul 2021 în portofoliu este adăugat și brandul de biciclete Arezzo.

Leader Fox este marcă înregistrată a Bohemia Bike a.s. – Cehia. Compania s-a constituit în anul 1996 și de atunci produce bicicletele Leader Fox în fabrica proprie unde utilizează cele mai noi tehnologii și materiale pentru a obține un produs finit de cea mai buna calitate ajungând să producă peste 60.000 de biciclete clasice și biciclete electrice în fiecare an.

Cei peste 25 de ani de experiențâ în construcția bicicletelor Leader Fox ajută compania să producă modele îmbunătățite de la an la an.

Datorită dotărilor moderne din facilitatea de producție, bicicletele Leader Fox sunt produse în totalitate în fabrica din Cehia, începand de la concept, design și până la producția propriu-zisă.

Pentru o rezistenta sporită și o greutate redusă, Leader Fox utilizează aliajul de aluminiu pentru construția cadrelor pe care mai apoi le vopseste în vopsitoria proprie ultra modernă, rezultând cadre pentru bicicleta care nu vor fi afectate de coroziune în timp.

Componentele bicicletelor Leader Fox provin de la producători consacrați precum: Shimano, Suntour, Tektro, Rubena, Velosteel, Zoom, LG, Samsung, etc.

Vă invităm să vizualizați câteva imagini din fabrica de biciclete Leader Fox.

 Importator de biciclete  Biciclete de oras Leader Fox
Magazin biciclete  Biciclete MTB Leader Fox
 Leader Fox Romania  Biciclete pliabile Leader Fox
 Biciclete Leader Fox  Importator biciclete din aluminiu